De oude manier

 

Als u een website wilde opzetten dan moest u eerst op zoek naar een scripter of een webdesigner die de website zou kunnen maken. Deze professionals rekenen behoorlijke bedragen voor het maken van uw website. Met deze éénmalige uitgave was u wel verzekerd dat de website er professioneel uitzag. De problemen kwamen later op het moment dat u iets gewijzigd wilde hebben zoals uw logo, foto's, nieuwe pagina's of een product omschrijving. Deze veranderingen worden steeds in rekening gebracht en kunnen aardig oplopen.

De mensen die de website lieten maken door een kennis die wel handig was met het maken van websites kwamen vaak bedrogen uit. Alhoewel de startkosten stukken lager liggen dan de professionals was bij wijzigingen het veelgehoorde excuus “ik heb nu geen tijd” of “ik doe het zo snel  mogelijk”. Waardoor zelfs bij kleine wijzigingen zoals spelfouten of verkeerde telefoonnummers het corrigeren te lang duurde.

Wilt U van deze kosten en irritatie af dan hebben wij hier de oplossing voor u! Mydotpoint website designer die u toestaat om alles wat op uw site staat zelf te kunnen aanpassen in no-time. U klikt in de designer op het object en past het eenvoudig  en direct aan.